Nejnovější recenze ze sekce Repelenty
- nemá chybu
nemá chybu je perfektní
- přírodní
- málo účinný (na Olomoucku)
- Velikost
- nanášení
- účinnost
- Není co vytkout.
Tenro Paranit repelent Strong Dry Protect jsme si vzali na dovolenou do Egypta kde podle recenzí bylo hodně komárů. I když jsme komáry viděly i slyšely po použití si na nás nesedli. Před dovolenou jsme ještě použili na výlety do lesa a přišli jsme bez klíšťat, tak mužu jedině doporučit.
- Sympatické balení
- Funkčnost
- Vůně
- Na kůži nejde poznat
- Hořký
Tento repelent opravdu funguje. Na zahradě máme spoustu komárů, vždycky jsme byli zeštípaní a po nastříkání Paranitu repelent Strong už na nás komáři nelítají. Na pokožce není cítit, má příjemnou vůni a za mě a celou rodinu ho mohu opravdu doporučit. :-)
Jediný repelent, který funguje stoprocentně
Snad dobrý
- Příjemná vůně
- Tenhle rok není tolik komárů a dle mě se nedá 100% otestovat :)
Repelent má příjemnou vůni. Hlavni věc, na kterou při použití repelentu koukám aby po zaschnutí nezanechal na pokožce lepivý nepříjemný pocit nebo pocit jako rukou třete o papír a jsem překvapen. Po zaschnutí o repelentu nevíte. Bohužel letošní výskyt komárů je u nás na severu čech slabší. Zatím jsem nebyl bodnut takže se dá řićt že funguje dobře :)
- Jednoduchá aplikace
- Praktické balení
- Aplikace pomoci spreje
- Vhodný pouze pro dospělé
Tento repelent Paranit mě velmi mile překvapil. Vydrží dlouho a opravdu se mi po aplikaci hmyz vyhýbal obloukem:) praktické balení a jednoduché nanesení pomocí spreje. Lze použít také na obličej. Bohužel není vhodný pro děti. Ale pro dospělého je super.
- funguje
- funguje
Velmi dobrý sprey
- Vhodné i pro děti
- Nemastná konzistence
- Rychlá vstřebatelnost
- Lehká vůně
- Vhodný i do exotických zemí
S rodinou hodně jezdíme na výlety do přírody, a proto je ochrana před komáry a klíšťaty zásadní. Často býváme poštípaní. Repelent je vhodný i pro děti od tři let, to jsem velmi uvítala a hned ho zkusila na naše dítě, protože si poslední dobou často nosilo klíště domů. Od aplikace repelentu nebylo ani jedno. U repelentu oceňuji rychlou vstřebatelnost, hezká vůně narozdíl od ostatních repelentů, nedělá fleky, nenastal. Po celou dobu od začátku používání repelentu máme od komárů i klíšťat pokoj. Na podzim se chystáme s rodinou i do exotické země a určitě ho bereme s sebou. Těším se, až ho tam taky vyzkouším.
funguje jak má
- balení
- účinek
- aplikace
- nenašli jsme
Paranit Maximum je repelent s vysokým obsahem DEET dobře chrání proti komárům. Má narozdíl od jiných repelentů lehkou příjemnou vůni, což je milé. Zoušela jsem ho v přírodě, kde je komárů opravdu hodně, a osvědčil se skvěle. Ještě by mohl působit i na klíšťata a byl by naprosto dokonalý. I syn si Paranit při spaní ve stanu pochvaloval, komáři ho nechali být. Cena je slušná, takže za mě fajn produkt.
- snadná aplikace
- velikost balení vhodné na cesty
- příjemná vůně
- účinnost proti komárům
- dlouhá účinnost
- lehce olejový povlak na kůži
Z produktu jsem byla nadšena, osobně jsem ho vyzkoušela při jednom z našich výletů do lesa a hodnotím ho jako ideální volbu na výlety do přírody. Ve srovnání s jinými repelenty příjemně voní, což je velké plus. Jedinou drobnou nevýhodu jsem zaznamenala, že na pokožce vytváří lehce mastný film, ale na oblečení je to v pořádku. Chtěla bych také vyzdvihnout, že komáři ani klíšťata si nás ani nevšimli.
- balení
- vůně
Paranit repelent je velmi dobrý. Výhodou je jeho balení, které je vhodné i na palubu letadla, takže pro cestovatele vhodný. Účinnost je dlouhodobá, proto není potřeba aplikovat několikrát denně. Nezapáchá a rychle schne. Opravdu doporučuju všem, co chtějí spolehlivou ochranu před komáry pro celou rodinu.
- Velikost balení
- Ochrana
- Dlouhotrvající účinek
- Žádný smrad
Tento repelent je super i pro malé děti, protože nijak výrazně chemicky nesmrdí, avšak ochranu poskytne skvělou. Je taky super. Že dlouho vydrží, není totiž příjemné se každých 30 minut znovu muset nastříkat a během jednoho výletu tak vypotřebovat celé balení. Určitě kupuji znova.
- Dostatečně velké balení
- Dlouho vydrží
- Skutečná ochrana
Na repelentu mě zaujalo svým tvarem praktické balení, které skvěle padne do ruky a zároveň se krásně schová v batohu například při nějakých cestách přírodou. Určitě si zakoupím další, protože je to konečně repelent, který dodržuje co slibuje a nemusím se bát, že se z procházek vrátím celá poštípaná. Mohu doporučit!
- Přírodní produkt i pro děti. Na účinnost je ještě brzy, ale podle složení mám k tomuto repelentu důvěru.
Doporučuji!
funguje