Nejnovější recenze ze sekce Repelenty
- velikost balení
- příjemná vůně
- nevadí na pokožce
- již od 3 měsíců
Velice mile překvapení v podobě tohoto repelentu. Velikost akorát do batohu, nikterak nevadí na pokožce, vhodný i pro nejmenší děti. Pojistka je taky fajn. Je pravda, že jeho vůně je silnější, ale to asi každý repelent. Další jeho plusem je jeho cena a dostupnost na trhu, dá se koupit v každé lékárně .
- Pojistka
- Pro malé děti
- Parfemace
Repelent se osvědčil. Komáry odpuzuje spolehlivě, klíšťata tak z 90%. Snadno se aplikuje, super je pojistka proti náhodné aplikaci. Aroma OK. Největší plus je ale to, že je opravdu vhodný i pro malé děti. Vyzkoušeno na batoleti, bez jakékoli negativní reakce. Doporučuji.
- Rychlé doručení. Kvalitní zboží.
- snadná aplikace
- otočný uzávěr
- nesmrdí
- nedělá fleky na oblečení
- možno použít už od 3 měsíců
Repelent predator pro děti doporučuji všem dětem, co mají citlivou pokožku. Je to první repelent, po kterém se mi syn neosypal. Funguje naprosto skvěle, ani jeden štípanec, ani klíště. Nedělá fleky na oblečení. Snadná manipulace s otočným víčkem s pojistkou, takže vám sám od sebe nezačne v batohu stříkat. Nesmrdí jako klasický repelent. Možno nanést i na tvář. (nastříkat do dlaní a potřít tvář) Ani nepoznáte, že na sobě máte repelent. Jiný už nekoupíme, budeme používat i my, dospělí.
- opravdu funguje, odpuzuje hmyz a chrání
- bez zápachu
- nebarví oblečení
- bez reakce na dětské pokožce
- barevný vršek láká děti
Naprostá spokojenost. I po několika výletech děti jak bez klíšťat, tak bez štípanců od komárů (bohužel my jsme takové štěstí neměly). Používáno jak přímo na kůži, tak na oblečení. V případě použití na kůži jsme se obešli bez alergické reakce a v případě aplikace na oblečení bez fleků.
- balení
- účinnost
- zápory nejsou
Repelent Predator Junior je pro děti už od 3 měsíců a pro lidi s citlivou pokožkou, vlastně pro všechny. Líbí se mi, že ho můžete dát na kůži i na oděv. Funguje i při i obrácení láhve do vodorovné polohy. Díky mentolu je příjemný na kůži, zabraňuje pocení a myslím, že opravdu odpuzuje hmyz.
- Vůně
- Design
- Velikost
- Účinnost
- Použití na miminko
- Použití na malého pejska
- Nic jsem nezaznamenala
Repelent nás zaujal velmi hezkým obalem, ale hlavně a to především svoji vůní a účinnosti proti komárům. Balení nám vyhovuje i velikostně, ideální do kabelky či batůžku pro dítě na výlet. Pocit na kůži po nastříkání repelentu byl moc příjemný, nepálil ani nesvědil. Velmi nás osvovilo použití i pro malé 3-měsíční miminko, což je pecka a použili jsme i na kočárek a malého pejska, na kterého nemůžeme jinak použít jiné repeletní obojky atd skrz váhu, takže i tohle můžu vřele doporučit. ?? Je super, že repelent stříká jakkoliv ho držíte v ruce a má i pojistku, aby když tak sám nestříkl. Cena je taky super v podání jak moc je dobrý a že se s ním i děti nechali nastříkat, prtž se jim líbil obal. ?
Za nás vřele doporučuji ????
Vyhovuje.
- Vůně
- Pořádně funguje
- Je šetrný k pokožce
- Uvítala bych menší cestovní balení
Repelent nemá typický smradlavý pach, při aplikaci nemá člověk pocit, že by si ničil vlastní plíce, což beru jako velkou výhodu. Aplikace je snadná a repelent funkční. Spolehlivě odradil veškeré malé vetřelce na procházce lesem. Je vhodný i pro citlivější pokožku.
Spokojenost ...
- jemná vůně
Při používání Repelentu Predator Junior mě zaujala neagresivní vůně a přesto fakt funguje, při použití přímo na kůži žádný nepříjemný pocit ani zarudnutí, nebo lepkavý pocit. Pojistka proti nechtěnému použití dětmi je při povedeném obalu opravdu výborný nápad.
- Ještě nepoužitý
Super
- Je vhodné od 3 měsíců
- Příjemná vůně
- Odpuzuje komáři a klíšťata.
- Neirituje pokožku
- Bezpečný uzávěr
Testovai jsme Repelent Predátor Junior. Je vhodné od 3 měsíců. Naše dcera má 2 roky. Skvěle funguje na komáři a klíšťata. Snadná aplikace, nelepí se. Bezpečný uzávěr. Příjemná vůne. Neirituje pokožku. Je vhodné jak na zahradě, tak do přírody. Nezabere hodně místa. Určitě bych doporučila.
- Na oblečení super věc
- Ideální na cesty
- Vejde se do každé kabelky
V létě bych bez těchto přípravků do přírody nešla.
Klíšťata jsou Bohužel i v městských parcích :-(
Určitě je dobré sprej používat
- Znám z dřívějška
- Brzy použijeme
- Gel mně vyhovuje
Pohodlné nanášení
- Ucinny
- Pekne se vstrebava
Repelent predator junior ocenuji za jeho velice snadnou aplikaci a pomerne velkou ucinnost.
Velmi dobre se vstrebava, nema nejak extra vyraznou vuni jako podobne repelenty. Velice se nam osvedcil na nasi letni dovolene plne komaru. Mohu jen doporucit.
Krásně voní a opravdu funguje,spokojenost
repelenty fungují, což je pro mě hlavní
Zobrazuji 481 - 500 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 24 [ 25 ]