Nejnovější recenze ze sekce Repelenty
kupuji už několik let pro vnučky a opravdu funguje
účinný repelent
forma gelu je lepší než spray
Skvělý výrobek, poměr cena výkon je nejlepší na trhu. Ochrání oblečení, kočár, stan, hamaku, sítě a vše ostatním.
- Kvalitní
- Kvalitní
Perfect
- Nemusí se pumpovat
- Lehká manipulace
- Nesmrdí
Repelent paranit je skvělá věc pod stan nebo i k moři. Nepáchne, jako většina repelentů, které jsem používala. Opravdu funguje skvěle a nedělá skvrny + se rovnoměrně nanáší na kůži. Jelikož jsem vzdy byla terčem komárů, tak ho využívám i před spaním doma, staci i jen na peřinu a rano ani stipanec ;)
- Vůně.
- Přírodní složení.
- Jednoduchá aplikace.
- Osvěžující.
- Dvojí účinek - úleva po štípancích a včelím žihadlu + zároveň repelent.
Používáme celá rodina druhé léto. Užíváme si osvěžující účinek a příjemnou vůni. Jiné přírodní repelenty kolikrát vyloženě smrdí, ale Lesa pán je příjemný. Aplikace je jednoduchá a rychlá. Bez zanechání stop mastnoty. Koupeno hlavně jako repelent a příjemně překvapil i jako účinná úleva pro včelaře, který dostal žihadlo.
Reakce obchodu Anela
Máme radost, děkujeme za skvělé hodnocení!
Za celou Anelu zdraví Janka
- Opravdu funguje
Koupeno na doporučení. Líbí se mi, že je přípravek ekologický a vhodný zejména pro děti.
- Chrani spolehlive
- Nic lepšího na trhu není, dvojnásobek účinné látky než ostatní produkty
Nejlepší produkt proti klíšťatům, používám již několik let.
- Pouzitelne pro deti
- Mentol
- Prakticke baleni
- Funkce na komary i klíšťata
- Slozeni
Predátor znám pro dospělé, který používáme na tropických dovolených, tentokrát zkouška pro děti a za mě průměr. Hezky se aplikuje na oděv I kůži. Vůně v mi nevadí, supwr přidání mentolu. Použitelný již od 3mes, což mi ale připadá hodně brzo pro miminko už chemický repelent, ale lze to. Velikost balení akorát. Bohužel dcera měla kousance od komárů I přes repelent.
- Vhodný pro miminka od 3 měs.
- Neobsahuje DEET
- Pojistka proti nechtěnému stisknutí
Repelent vhodný už od 3 měsíců, lze stříkat na kůži i oblečení. Děti na něj neměly žádnou reakci.
Při aplikaci v místnosti nutí ke kašli, lepší stříkat ho venku.
Zdá se mi, že funguje na komáry a klíšťata, ale není rozhodně 100%.
Balení 150ml vystačí na týdenní rodinnou dovolenou. Fajn je pojistka proti nechtěnému zmáčknutí.
- design
- nemám
Repelent Predator Junior 150 ml se velmi snadno aplikuje, má hezký design a je barevně odlišen od přípravku pro dospělé. Vejde se do každého zavazadla a má dobrou účinnost a je velmi příjemný na oděvu, cena je také příznivá a skvělé balení i s pojistkou.
super
- Vhodný i pro malé děti
Tento repelent musím ohodnotit velice pozitivně. Hlavním důvodem je jeho složení, které je vhodné i pro malé děti a lidi s citlivou pokožkou. Aplikce je velmi snadná. Repelent není při aplikaci nijak zvlášť “dusivý”x, ale samozřejmě i tak doporučuji aplikovat ho až venku nebo alespoň v dobře větrané místnosti, zvláště u malých dětí. Díky velikosti balení se vejde i do kabelky, což se hodí na cesty. Cena je přijatelná.
- Od 3 měsíců
- Pro citlivou pokožku
Vždy jsme měli rádi procházku do lesa a přírodu celkově, proto když se narodil syn, tak jsme pro něho hledali vhodný repelent proti komárům a klíšťatům. V lékárně mi doporučili tento a jsem s nim nadmíru spokojena. Nyní, když už syn běhá má repelent plusové body za to, že jde aplikovat v jakékoliv poloze a má pojistku proti náhodné manipulaci ??
- Zatím dobrý
Čistý produkt
Zobrazuji 461 - 480 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Další »