Nejnovější recenze ze sekce Repelenty
OK
- Haven't used it yet, but seems good and strong against mosquito and other insects
Repelent co je super , v nestandartních podmínkách.
produkt je super okamžitě zabírá jen bych volila toto zboží ve větším obsahem,funguje na všechny druhy!!!! děkuji
Levná náhrada biolitu, který nebyl, ale ukázalo se, že funguje stejně dobře.
Hubí hmyz.
dobré
- Účinkuje rychle a 100%
Zatím nemám vyzkoušeno
Dobrý
Vosám se to nelíbí, uvidím jak to působí později
- Funguje spolehlivě - komáři i jiný hmyz se vyhýbají pokoji, kde stříkám rámy okna moskytiérou.
- Druhé léto od zakoupení končí a v 500 ml rozprašovači stále zbývá dávka přinejmenším na další sezónu.
- Čpavý zápach bezprostředně po aplikaci
Předloni mě noční nálety komárů div nepřipravily o příčetnost. Pročesala jsem internet a natrefila na chemickou moskytiéru, bez přehnaných očekávání ji zakoupila... a už druhé léto se v mé ložnici žádný komár neobjevil, aby mi pištěním devastoval spánek.
Po nastříkání nepříjemně smrdí, ale zápach se vyvětrá rychle a repelentní účinky přetrvávají.
V letní sezóně používám Predator prakticky každou noc, má za sebou celkem asi 6 měsíců pravidelné aplikace, přitom v nádobce šplouchá moskytiéra na další léto, možná i dvě.
Spokojenost až nadšení, tak bych popsala své dojmy z tohoto repelentu, děkuji výrobci za klidné noci bez komárů.
ok
Ani po častém pobytu v lese si nenosím klíšťata domů, tedy asi funguje.
Krásně voní a i když se pohybuji často v lese, klíšťata si domů nenosím.
rychle odpuzuje dotěrný hmyz
Ok
Zatím čekám na ty sršně ukryté pod střechou. ale již mám s tímto produktem zkušenosti. Je dobrý. M.M.
- přírodní složení
- vhodný i pro opravdu malé děti
- skutečně funguje
- aroma
Repelent, který skutečně funguje. Nikdy jsme po jeho aplikaci nechytili klíště, komáři se nám také vyhýbají obloukem. K tomu je přírodní, vhodný i pro velmi malé děti a těhotné ženy. Pro mě je drobnou nevýhodou aroma, ale někomu voní. Jiný repelent už nekupujeme.
- splnilo očekávání
- dobrá cena, koupeno v akci
Zobrazuji 341 - 360 ze 500 recenzí « Předchozí 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25 Další »