Nejnovější recenze ze sekce Repelenty
Je opravdu velmi účinný.
- Doporučuji
- Doporučuji
V lese nenahraditeľný produkt
- Příjemná vůně, nelepí a dobře se roztírá
Nenapadá mě.
- Stříká výraznou krycí bílou barvu.
- Velmi dobrý do lesa a k vodě nic vás neobtěžuje
Zkoušíme poprvé, doufáme, že bude stejně účinný jako červený
- Fakt funguje, je to za můj život poprvé, kdy si mě komáři nevšímají :-D
- úžasně funguje
- zatím vždy učinkoval
Menší balení - skvělé do batohu. Účinek skvělý, žádný hmyz nás v přírodě neobtěžoval.
Funguje tak jak je popsáno.
- přírodní složení
- nedá se stříkat na oblečení
- na kloše vůbec nefunguje (a ti letos teda frčí)
- mně strašně smrdí :-)
-Funguje zřejmě na principu, že hmyzu smrdíte. Mně bohužel repelent smrdí taky, něco jako citronela do petrolejky...
-Tekutina není čirá, spíše takové velmi tekuté opalovací mléko ve spreji, na oblečení se tedy nehodí.
-Počet klíšťat za dovolenou 0, štípnutí od komárů a dalších létajících potvor asi 0, ovšem kloši, to je jiná sorta... Těm je tento repelent úplně jedno, klidně si přistanou a zalezou si někam, kde se jim to líbí.
- nefunguje vůbec
Repelent jsem použila já i manžel. Je u nás hodně ovádů, komáři žádní. Na mě ovádi sedali tam, kde jsem nebyla nastříkaná, na manžela všude. Klíšťata jsem neměla. Pak se u nás nově vyskytla taková barevná mucha se žlutými či červenými skvrnami na křídlech- na tu repelent nezabírá, a ta když kousne, tak to bolí důkladně. Kromě diffusilu family mám ještě takový klasický, ten byl o něco účinnější. Nemohu doporučit ani nedoporučit, asi je to hodně individuální.
- Velmi dobře se aplikuje
- Vůně
Jsme rodina, která každou chvilku někde cestuje po výletech, kde repelent je věc, kterou nikdy nesmíme zapomenout. Tento repelent značky Paranit mě nadchnul jak svou vůní tak funkčností. Musím říct, že jsem spokojená s účinností tohoto produktu a jen doporučuji ostatním.
- Větší baleni
- Zatím jsem nepoužila
Zobrazuji 361 - 380 ze 500 recenzí « Předchozí 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Další »