Nejnovější recenze ze sekce Repelenty
Kvalitní repelent. Balení ideálně na cesty. Doporučuji všem i na krátké procházky.
- Zatím nevyzkoušené
Funguje výborně.
Alva Effitan přírodní repelent 100 ml
metro84
Přidáno: 27. července 2024
(naposledy upraveno 27. července 2024)
Zakoupeno v MJ - Krása a zdraví
- nedráždí pokožku
- zas až tak moc nevoní, ale tak není to parfém
Mám už asi třetí balení, pokud jsem kdy použila tento repelent, nepřinesla jsem si na sobě klíště z přírody. Vyhovuje mi šetrnější složení.
Bohužel se mi zatím u každé lahvičky stalo, že přestal fungovat rozprašovač, ale to se dá snadno vyřešit přelitím zbývajícího obsahu do jiné lahvičky s rozprašovačem. Kdyby tato značka dělala např. i repelentní krém, určitě bych ho vyzkoušela.
Incognito přírodní repelent spray 100 ml
Přidáno: 26. července 2024
(naposledy upraveno 26. července 2024)
Zakoupeno v Econea
- Nefunguje
Nejdříve dceru píchla včela, tak jsem si myslela, že je to náhoda. Pak jsem produkt vyzkoušela já a mám 11 štípanců od komára.
- Pro běžné procházky, či venčení je asi dostačující. My hledali něco, co by nás ochránilo při dojení koz, kde na nás pořádají nálety komáří hejna. A tam náramky opravdu nestíhají.
Funguje....
- Už třetím rokem používám
- Těžko k dostání
Repelent jsme vyzkoušeli na zahradě a "fungoval". Nepřibyly nám žádné štípance a klíště se nám vyhlo.
Doporučuji.
- Víceméně bez zápachu
- Rychlá reakce škůdců
- Lezoucí i létající hmyz
funguje
- krásně voní, citrusově
- při vystříknutí/aplikaci to jde do obličeje a nadýchá se toho
- jako repelent funguje.
Nevím, jak je možné, že po první aplikaci do rána z mechanického rozprašovače vytekla část obsahu, která rozpustila na minikousíčky a smyla veškeré nápisy na lahvičce a zaneřádila celou toaletní tašku
spolehlivě zabraňuje přiblížení hmyzu
- Není asi úplně jedovatý, jako statní.
- Já i žena občas po aplikaci cítíme lehké pálení na kůži...
- Slabší funkčnost ve srovnání s DEET 40
Poměrně drahé a zatím neumím úplně říci, nakolik funkční. V lese si z toho minimálně komáři nic moc nedělají... v lehčím prostředí to nějakou funkčnost má, ale určitě slabší. Ale je to holt daň za méně jedovatou verzi spreje.
- Emulze se dobře rozetře.
- nejlepší ze všech repelentů proti klíšťatům, opravdu stoprocentně účinný, víceletá zkušenost
- nevýhody žádné
úplná spokojenost s tímto repelentem
Používají hasiči, jsou spokojení.
- Opravdu zabírá
Zobrazuji 101 - 120 ze 500 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Další »