Nejnovější recenze ze sekce Repelenty
Je mi jasný, že je to čistá chemie a podle toho se k tomu musím chovat.
V každém případě je to velmi účinný prostředek na hubení hmyzu. Nejen komáři, mouchy, ale i molům "nechutná". A nesnesla to i vosa.
- efektivní
- lehký
Tento produkt používám už od roku 2020 a jsem s ním maximálně spokojený. Žijeme na vesnici, takže jsem ho původně koupil jen na zkoušku, ale naprosto mě přesvědčil.
Za celou sezónu jsem neměl ani jedno klíště, i když chodím každý den do lesa se psem, máme doma kočky, a navíc sportuji. Skvěle se osvědčil i na táboře, kde dostane pořádně zabrat – 10 dní intenzivního nošení, koupání v rybníce, pohyb v prachu. Přesto si udržel svou účinnost.
Shrnutí:
Funguje spolehlivě – žádné klíště za celou sezónu
Odolný – přežije i náročné podmínky na táboře
Ideální pro sportovce, pejskaře i majitele koček
Doporučuji všem, kdo tráví hodně času v přírodě a chtějí se efektivně chránit před klíšťaty!
Náramek funguje, žádné štípance. Vyzkoušeno na Bali a okolí a v Keni v safari. Doporučuji
Opravdu funguje, máme vyzkoušeno už z loňska v Norsku, nyní jsem koupila už na jarní cestu.
- Kvalitní produkt
Nezbytná součást našich zahraničních dovolených. Funguje skvěle
cena-výkon odpovídá
OK
fakt pomaha
- V kombinaci s dalšími prostředky pomohl repelent problém vyřešit.
opakovaně koupeno, funguje
- Perfektní hubyč molu dělá to co má zabíjí
- Chovám papoušky a dával jsem jim kukuřičnou podestýlku Z té podestýlky jsem i vyrojilo hnízdo molu byl jsem nešťastný Ale tento sprej vyhubil veškeré stádo i larvy
- Suprová cena a ještě lepší vůně
- Perfektní proti komárům ani jedna samička Komáří nenasytná nevlídné do bejváku jako kdyby To cítili a dálku
- Perfektně huby vše co je kolem
- Příjemná vůně
mouchy a komáry to bezpečně zabije
- hmyz zalezl, jen jsem to vzal do ruky
- Vcelku dobrý produkt.
- Nepůsobí úplně tak skvěle jak je propagován.
- již několikrát koupeno
- osvědčená jednička mezi repelenty
- dokonce voní!
Sice přírodní, ale pocitově nefunguje na hmyz. Navíc i konzistence nic moc, rozprašování moc nefunguje, je třeba rozetřít, pocit ulepenosti.
Příště zkusím něco jiného. Docela zklamání
Zde jsem čekala, že se nastříká na suché vlasy a může se jít do školy. Bohužel se musí nastříkat na mokré, umyté vlasy což použítí ráno vylučuje.
Dobrý